Νέο Nissan Qashqai

e-POWER[[127]] & Mild Hybrid

Διαθέσιμοι Κινητήρες

140 - 190

Μέγιστη ισχύς κινητήρα (ps)

116 - 157 [[118]]

Εκπομπές CO2(g/km)

Nissan Qashqai e-Power full front static view with man leaning against the bonnet.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Αιχμηρός και μοντέρνος δυναμισμός

Η νέα γενιά Qashqai ανεβάζει το σχεδιασμό των SUV μας σε ένα πιο τολμηρό και εκλεπτυσμένο επίπεδο με τη νέα διαμορφωμένη εμπρόσθια μάσκα, το ανανεωμένο εσωτερικό, τους καινούργιους προβολείς και τον νέο πίσω προφυλακτήρα. Ακαταμάχητο;

Nissan Qashqai e-Power driving shot on bridge - Hybrid SUV

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Υβριδικό ή e-POWER;

Ανακαλύψτε τις διαφορές μεταξύ των 2 κινητήρων και επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλυτέρα!

Nissan Qashqai e-Power close up side view with woman holding phone

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Συνδεσιμότητα & Υποβοήθουμενη οδήγηση

Βελτιώστε την οδήγησή σας, χάρη στο Qashqai με ενσωματωμένη την σουίτα Google (Google Assistant, Google Maps, Google Play) (1). Η εξατομίκευση προφίλ του οδηγού (για έως και έξι οδηγούς) προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, συμπεριλαμβανομένης της γλώσσας του αυτοκινήτου, των καθισμάτων, του ραδιοφώνου, των ρυθμίσεων ταξιδιού και πολλά άλλα (2)(3).

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ QASHQAI

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι διαστάσεις του Qashqai

Με ευρύχωρο εσωτερικό χώρο, αλλά παράλληλα και ευέλικτο για άνετη οδήγηση στην πόλη.

1/2 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

A - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 4,425 mm<br> B – ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ: 2,665 mm<br> C - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ: 1,835 mm (χωρίς τους καθρέφτες)<br> D - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ: 1,625 mm

Nissan Qashqai e-Power N-Design 3/4 front pack shot - Hybrid SUV

1/2 ΟΓΚΟΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

A - Έως 504L <br> B - Έως 1,447 lt με αναδιπλωμένα καθίσματα

Nissan Qashqai e-Power top view illustrations showing boot capacity

1/2 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ

Α - ΜΗΚΟΣ: 86.9 cm (με ανυψωμένα τα πίσω καθίσματα)<br> B - ΠΛΑΤΟΣ: 110 mm

Nissan Qashqai e-Power N-Design 3/4 rear pack shot view showing boot measurements
With many flexible finance options availabe, you too could enjoy the Nissan Qashqai at a surprisingly affordable price.

Latest Qashqai offers

ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε εδώ τις τιμές & τις προδιαγραφές

6 εκδόσεις για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει

1/2

QQ NEW

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αγκαλιάστε το προσωπικό σας στυλ

Με το Nissan Qashqai, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που είναι πραγματικά μοναδική. Συνδυάστε τα αξεσουάρ της επιλογής σας και θα έχετε ένα όχημα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και είναι οπτικά συναρπαστικό (4).

1/2 Πακέτο Sport

Σχεδιασμένο για αυτούς που είναι πάντα εν κινήσει, το Sport Pack συνδυάζει αξεσουάρ που προστατεύουν το αυτοκίνητό σας στις καθημερινές διαδρομές και στις αποδράσεις του σαββατοκύριακου, ενώ παράλληλα προσδίδουν μια πιο αθλητική και σπορ εμφάνιση.

Nissan Qashqai e-Power accessories sport pack detail shot

1/2 Πακέτο Explorer

Δώστε μια δυναμική εμφάνιση στο Qashqai σας με το νέο πακέτο Explorer.

Nissan Qashqai e-Power accessories explorer pack detail shot

1/2 Βελούδινα ταπέτα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά

Τα ταπέτα Nissan Qashqai από ανακυκλωμένο βελούδο είναι μια φιλική προς το περιβάλλον λύση σχεδιασμένη να προστατεύει το δάπεδο του αυτοκινήτου σας.

Nissan Qashqai e-Power accessories recycled mats detail shot

* Το ProPILOT Assist είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT Assist προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.

** Τα πλαϊνά και η πλάτη των καθισμάτων έχουν επένδυση από συνθετικό δέρμα.


[1] Τα Google, Google Play και Google Maps είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

[2] Για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες NissanConnect χρειάζεστε ένα smartphone με συμβατό λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με επιλογή δεδομένων από έναν πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Υπηρεσίες NissanConnect και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Συνδέστε το smartphone σας με το όχημά σας εξοπλισμένο με Υπηρεσίες NissanConnect συνδέοντας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Όλες οι υπηρεσίες υπόκεινται σε κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για τη συνδρομή ανάλογα με τον βαθμό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο Nissan. Η σύνδεση κινητού τηλεφώνου στο NissanConnect θα πρέπει να γίνεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με ασφάλεια.

[Η σύνδεση κινητού τηλεφώνου για χρήση του NissanConnect θα πρέπει να γίνεται μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με ασφάλεια. Η χρήση του συστήματος θα πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα μόνο όταν είναι ασφαλές να το κάνουν. Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας hands-free να αποσπά την προσοχή από το δρόμο, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος.

[3] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ταχύτητα και άλλοι περιορισμοί ισχύουν.

[4] Τα γνήσια αξεσουάρ Nissan (όχι αξεσουάρ που παρέχονται από εγκεκριμένους συνεργάτες της Nissan) καλύπτονται από την εγγύηση νέου οχήματος των 3 ετών/100.000 μιλίων (ό,τι προηγηθεί), εάν τοποθετηθούν από αντιπρόσωπο ή επισκευαστή Nissan πριν από την παράδοση του οχήματος ή κατά τη διάρκεια της νέας περίοδος εγγύησης οχήματος. Τα γνήσια αξεσουάρ που τοποθετούνται εκτός της περιόδου εγγύησης του νέου οχήματος ή από τρίτο μέρος ή από τον Πελάτη καλύπτονται μόνο από την Εγγύηση Γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Nissan 12 μηνών / απεριόριστη χιλιομετρική χρήση.

Οι εικόνες που εμφανίζονται είναι για σκοπούς καθοδήγησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες είναι οχημάτων προδιαγραφών εκτός Αγοράς και δεν αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένο μοντέλο, κατηγορία ή προσφορά. Τα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ή να περιορίζονται σε επιλεγμένες εκδόσεις.