Το Coupé Crossover

Νέο Nissan JUKE

Hybrid

& Βενζίνη

114 - 143

Μέγιστη ισχύς κινητήρα

4,9L / 100Km

Κατανάλωση

Nissan Juke vue statique 3/4 face devant un entrepôt

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Τολμηρός & Μοναδικός Σχέδιασμός

Οι αιχμηρές γραμμές καθόριζαν πάντα τον τολμηρό σχεδιασμό του Juke. Νέες ζάντες, νέα χρώματα και ένα σημαντικά ανανεωμένο εσωτερικό, αναβαθμίζουν ακόμη πιο πολύ τη σχεδίαση του Juke.

Nissan Juke intérieur vue du tableau de bord avec passager

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Τόσο προσαρμοστικό, όσο και εσύ

Με γενναιόδωρο χώρο αποσκευών και ευρύχωρο εσωτερικό, το Nissan Juke είναι ευέλικτο για την καθημερινή ζωή.

Σύγκριση εκδόσεων

Δείτε εδώ γρήγορα και απλά την έκδοση που σας ενδιαφέρει
Nissan Juke stationné devant un magasin

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ

Υβριδικό ή Βενζίνης?

Ανακαλύψτε τις διαφορές μεταξύ των 2 κινητήρων και επιλέξτε αυτόν που σας ταιριάζει καλυτέρα!¹

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ του Nissan Juke

Συμπαγές και ευέλικτο, και με γενναιόδωρο εσωτερικό χώρο, το Juke αξιοποιεί τις διαστάσεις του με τον πιο έξυπνο δυνατό τρόπο.

1/2 Διαστάσεις Αμαξώματος

A - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ: 1,593mm (με την κεραία οροφής)<br> B - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ: 4,210mm<br> C - ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΛΑΤΟΣ: 1,800mm (χωρίς τους καθρέφτες)

Nissan Juke vue 3/4 face avec indication des dimensions hors tout

1/2 Διαστάσεις πορτμπαγκάζ

A - Έως 422 lt max<br> B - Έως 1.305 lt max με αναδιπλωμένα καθίσματα

Nissan Juke illustration vue de dessus avec indication du volume de coffre

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΟΔΗΓΗΣΗ

Έξυπνες τεχνολογίες στην υπηρεσία σας

Οι προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της Nissan σας βοηθούν να συνδεθείτε με τον κόσμο γύρω σας, αυξάνοντας την ασφάλεια, την άνεση και τον έλεγχο, ενώ οδηγείτε.

1/2 - ProPILOT Assist

Με το Nissan ProPILOT Assist το μέλλον γίνεται ακόμα πιο έξυπνο, με την υποβοήθηση του οδηγού και τεχνολογίες που εξαλείφουν το στρες από την κυκλοφορία στους αυτοκινητόδρομους, κάνοντας κάθε διαδρομή πιο απολαυστική.²

Nissan Juke vu de l’arrière sur voie rapide urbaine

1/2 - Nissan AVM - Vision intelligente 360°

Οι ελιγμοί σας γίνονται ευκολότεροι με θέαση 360° του οχήματός σας και του περιβάλλοντος γύρω σας.

Nissan Juke stationné en ville

1/2 - Έξυπνο Σύστημα προειδοποίησης μπροστινής σύγκρουσης

Το Έξυπνο Σύστημα Προειδοποίησης Μπροστινής Σύγκρουσης παρακολουθεί τα οχήματα μπροστά σας, ανιχνεύει την επιβράδυνση και εκδίδει μια ηχητική και οπτική προειδοποίηση σε περίπτωση κινδύνου.

Nissan Juke illustration système d’alerte intelligent anticollision avant

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Συνδεδεμένο πάντα με τον κόσμο γύρω σας

Με το Intelligent Technology της Nissan, μπορείτε να παραμένετε συγχρονισμένοι με τον κόσμο γύρω σας. Συνδεθείτε με την αγαπημένη σας playlist και τις εφαρμογές σας, ορίστε τον προορισμό σας και πολλά άλλα⁴ ⁵.

1/2 - Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Το Apple CarPlay® ή το Android Auto™ συνδέουν το smartphone σας με το Juke, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε οδηγίες, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να ακούτε λίστες αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

Nissan Juke vue du tableau de bord avec écran NissanConnect

1/2 - NissanConnect Services app

Η εφαρμογή NissanConnect Services μπορεί να σας πει πού παρκάρατε, πόσα μίλια μέχρι να αδειάσει και πολλά άλλα.

Nissan Juke vue de face devant un magasin, avec une personne tenant un téléphone

1/2 - Home-to-car

Δεν είστε σίγουροι αν κλειδώσατε; Το Amazon Alexa μπορεί να ελέγξει την κατάσταση του Juke και να σας πει εάν οι πόρτες είναι κλειδωμένες.

Nissan Juke vue intérieur avec un conducteur utilisant son téléphone

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αξεσουάρ για να ξεχωρίζετε

Με το Nissan Juke, μπορείτε να δημιουργήσετε μια εμφάνιση που είναι πραγματικά μοναδική. Συνδυάστε τα αξεσουάρ της επιλογής σας και θα έχετε ένα όχημα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας και είναι οπτικά συναρπαστικό.⁸

1/2 - Κάλυμμα καθρέφτη Carbon Black

Δώστε στους πλαϊνούς καθρέφτες σας μια κομψή εμφάνιση με αυτά τα καλύμματα καθρεπτών σε Carbon Black που έχουν σχεδιαστεί για να συμπληρώνουν τέλεια το Juke σας.

Nissan Juke coque de rétroviseur noir carbone

1/2 - Σχάρες ποδηλάτων προσαρτημένες σε μπάρες οροφής

Μεταφέρετε έως και 3 ποδήλατα με ασφάλεια με το αξεσουάρ που τοποθετείται στις ράγες οροφής του Juke σας. (Μέγιστο βάρος 20 κιλά, μέγεθος τροχού χωράει 36”/91 cm)

Nissan Juke porte-vélos fixé sur le toit

1/2 - Προστασία μαρσπιέ

Υψηλής ποιότητας βουρτσισμένο αλουμίνιο προστατευτικό εισόδου πορτμπαγκάζ. Σχεδιασμένο για να προστατεύει τον προφυλακτήρα από γρατσουνιές στο σημείο εισόδου του πορτμπαγκάζ.

Nissan Juke protection de seuil de coffre

 

* [1] Hybrid N-Connecta – 5,1 L/100 KM (55,4mpg) σε σύγκριση με ένα βενζίνης N-Connecta 5,8 L/100KM (48,7mpg). Τα στοιχεία WLTP που εμφανίζονται είναι για λόγους συγκρισιμότητας. Τα πραγματικά αποτελέσματα οδήγησης στον πραγματικό κόσμο μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με παράγοντες όπως η φόρτιση εκκίνησης της μπαταρίας, τα αξεσουάρ που τοποθετήθηκαν μετά την εγγραφή, οι καιρικές συνθήκες, ο τρόπος οδήγησης και το φορτίο του οχήματος.
[2] Το ProPILOT Assist είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη γκάμα οχημάτων και μόνο σε αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Το ProPILOT Assist είναι μια προηγμένη τεχνολογία υποβοήθησης οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να αποτρέψει συγκρούσεις. Το ProPILOT Assist προορίζεται για "Eyes on/ Hands On" μόνο για αυτοκινητόδρομους (δρόμος που χωρίζεται από εμπόδια). Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε εγρήγορση, να οδηγεί με ασφάλεια, να εφαρμόζει όρια ταχύτητας και ασφαλή ταχύτητα με βάση τις συνθήκες του δρόμου και να διατηρεί τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
[3] Δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά σε λειτουργίες άνεσης του οδηγού. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σε όλες τις συνθήκες και περιστάσεις. Ταχύτητα και άλλοι περιορισμοί ισχύουν.
[4] Για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες NissanConnect χρειάζεστε ένα smartphone με συμβατό λειτουργικό σύστημα iOS ή Android και μια κάρτα SIM με επιλογή δεδομένων από έναν πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας. Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή Υπηρεσίες NissanConnect και δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Συνδέστε το smartphone σας με το όχημά σας εξοπλισμένο με Υπηρεσίες NissanConnect συνδέοντας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Όλες οι υπηρεσίες υπόκεινται σε κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για τη συνδρομή ανάλογα με τον βαθμό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο Nissan. Η σύνδεση κινητού τηλεφώνου στο NissanConnect θα πρέπει να γίνεται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με ασφάλεια. Το Apple CarPlay® και το Android Auto™ διατίθενται δωρεάν, ανάλογα με το μοντέλο και/ή την κατηγορία. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan.

[5] Το WiFi στο αυτοκίνητο είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή που διατίθεται με συνδρομή. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο Nissan.
[6] Η σύνδεση κινητού τηλεφώνου για χρήση του NissanConnect θα πρέπει να γίνεται μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο με ασφάλεια. Η χρήση του συστήματος θα πρέπει να γίνεται πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν το σύστημα μόνο όταν είναι ασφαλές να το κάνουν. Οι χρήστες θα πρέπει να γνωρίζουν τις δυνατότητες της τεχνολογίας hands-free να αποσπά την προσοχή από το δρόμο, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος.
[7] Δωρεάν υπηρεσίες (Nissan στο Google Assistant, Driving History & Analysis, Nissan Help & Assistance, Breakdown Assistance, Vehicle Health, Battery Manager - μόνο για ηλεκτρικά οχήματα) είναι διαθέσιμες δωρεάν για περίοδο 7 ετών, ανάλογα με το μοντέλο και/ή έκδοση. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Nissan.
[8] Τα αξεσουάρ που εμφανίζονται είναι προαιρετικά μόνο σε επιλεγμένες κατηγορίες. Θα ισχύουν πρόσθετες δαπάνες.
[9] Τα γνήσια αξεσουάρ Nissan (όχι αξεσουάρ που παρέχονται από εγκεκριμένους συνεργάτες της Nissan) καλύπτονται από την εγγύηση νέου οχήματος των 3 ετών/100.000 μιλίων (ό,τι προηγηθεί), εάν τοποθετηθούν από αντιπρόσωπο ή επισκευαστή Nissan πριν από την παράδοση του οχήματος ή κατά τη διάρκεια της νέας περίοδος εγγύησης οχήματος. Τα γνήσια αξεσουάρ που τοποθετούνται εκτός της περιόδου εγγύησης του νέου οχήματος ή από τρίτο μέρος ή από τον Πελάτη καλύπτονται μόνο από την Εγγύηση Γνήσιων Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ Nissan 12 μηνών / απεριόριστη χιλιομετρική χρήση.
[10] Είναι ευθύνη του οδηγού να παραμένει σε επιφυλακή, να οδηγεί με ασφάλεια και να είναι σε θέση να πάρει το έλεγχο του αυτοκίνητου, ανά πάσα στιγμή. Οι λειτουργίες υποβοήθησης οδήγησης έχουν περιορισμούς ταχύτητας και άλλους περιορισμούς, αλλά ο οδηγός δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά σε αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατόχου ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.nissan.gr.
[11] Amazon και Alexa® και όλα τα σχετικά σήματα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com Inc ή των θυγατρικών της. Ορισμένες λειτουργίες της Alexa εξαρτώνται από την τεχνολογία έξυπνου σπιτιού.